Bokföringsprogram

Det effektivaste och enklaste sättet för småföretag att sköta bokföringen är på nätet. Numera finns det ett stort antal bokföringsprogram som gör att du kan göra din redovisning fullständigt digitalt. Vår prisjämförelse innehåller både betalversioner och gratis bokföringsprogram. Vi har även skapat en topplista för övriga jämförelsesajter med fokus på bokföringsprogram för företag.

bokföringsprogram


speedledger.se

Speedledger passar småföretag som vill göra bokföringen enkelt, poster hämtas automatiskt från din internetbank och  allt du behöver göra är att godkänna händelserna. Speedledger bokföringstjänst är kompatibel med Danske bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Swedbank och Sparbankerna samt Sparbanken Syd.

Erbjudande: prova gratis i 14 dagar

Enskild firma
Pris: från 169 kr/mån

StandardHandelsbolagAktiebolag
Pris: från 269 kr/mån


vismaspcs.se

Visma är ett ledande företag inom bokföringssystem. Erbjuder bokföringsprogram som passar alla företagsformer och verksamheter oavsett storlek.

Visma eEkonomiHandelsbolagAktiebolag
Pris: från 89:-/månad

Visma Eget AktiebolagAktiebolag
Pris: från 199:-/mån


Bokio.se

För dig som nöjer dig med ett gratis bokföringsprogram är Bokio ett bra val. Skapa fakturor, bokför och hantera löner direkt online och kostnadsfritt via mobilen.

BokioHandelsbolagAktiebolag
Pris: 0:-/månad

Tilläggstjänster
Support: 100 kr / mån
Personlig bokföringsexpert: 1000 kr/mån

Annons:


Jämförelsesajter för bokföring på nätet

Här rankar vi andra externa sajter som jämför bokföringsprogram, utifrån hur användbara vi anser att dessa tjänster är för dig som konsument.

  1. Bokforingsprogram24.se

    Allsidig jämförelse och omfattande informationsportal för  dig som vill bokföra lokalt på din dator eller på Internet. Recensioner och uppdaterade prisuppgifter. Bokföringsprogrammen är även katalogiserade utifrån vilken typ av företag du driver vilket är smidigt.


  2. Bokföring.org

    Ännu en fristående jämförelsesajt som listar bokföringsprogram med kortfattad information. Saknar i dagsläget möjlighet att jämföra kostnader.